V Umagu se dogaja – ATP Umag 2013

Poglejte si vsakoletni ATP Umag – teniški turnir, ki se ga udeležijo sami veliki igralci! Med njimi sodijo Ferrero, Čilić, Verdasco in še drugi.

ATP Umag

ATP Umag

Poleg tenisa, je med ATPjem poskrbljeno tudi za vzporedne dogodke, ki zabavajo vse obiskovalce in ne samo ljubitelje tenisa. Vsako leto je zaradi popoldanskih koncertev in zabav s priznanimi DJ-ji vedno zanimivo, zato nikar ne zamudite ATP Umag teniškega turnirja tudi letos!

pic10

Vsak dan ATP Umag turnirja, se konča z norimi zabavami!

 

 

Pretvori valuto

Preveri današnji tečaj hrvaške kune v primerjavi z ostalimi valutami.
  


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/umagsi3/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:46 Stack trace: #0 /home/umagsi3/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/umagsi3/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/umagsi3/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 46