Umag, kolesarjenje v Umagu, kolesarske poti
Dogodki

Prvi maj v Umagu

Čeprav je vreme v Umagu med prvo majskimi prazniki marsikomu planirane mini počitnice postavilo pošteno na glavo, pa smo v Umagu kljub temu vseeno imeli nekaj lepega vremena. Če ne drugega, smo dan in pol sonca izkoristili za brezdelje (kot se seveda za praznik dela spodobi) in se nastavljali dolgo željnim sončnim žarkom.

vreme Umag
Sončno vreme v Umagu za prvi maj

Nekateri so sonce in prijetne temperature izkoristili za kolesarjenje. Umag in okolica namreč ponujata izvrstne kolesarske poti, ki so namenjene različnim kondicijsko pripravljenim kolesarjem. Za lažje načrtovanje kolesarskih izletov, predlagamo, da se ustavite v turistično informacijskem centru v Umagu (Trgovačka 6), kjer vas bodo založili s podrobnimi kolesarskimi zemljevidi in napotki.

Umag, kolesarjenje v Umagu, kolesarske poti
Umag je idealen za vse ljubitelje kolesarjenja

Jutranjo kavico pa nam je za prvi maj popestrila tudi pihalna godba, ki je med sprevodom po mestu, ulice napolnila z igranjem koračnic.

Umag, pihalna godba
Pihalna godba v Umagu

Verjamemo, da je vreme v Umagu mnogim izmed vas pokvarilo kar nekaj načrtov, a vseeno upamo, da ste pri nas preživeli nekaj prijetnih trenutkov. Če pa si želite malce izboljšati slab vremenski priokus, vas lahko razveselimo, da so obeti za Umag zaenkrat odlični. Vreme Umag lahko spremljate tudi tukaj, nikar pa ne pozabite tudi na pestro dogajanje v Umagu.