Vreme Umag – poletje se začenja

Precej dolgo časa je minilo od našega zadnjega javljanja in prav nobenega pravega vzroka ni za naše zatišje. Kot kaže nas je sončno in toplo vreme Umag, ki je vladalo pri nas zadnji mesec, pošteno uspavalo. Namesto, da bi produktivnost usmerjali v nastanek našega portala umag.si, smo dolge, lepe in sončne dneve, koristili za uživanje.

vreme Umag, vreme v Umagu, Umag vreme, vremenska napoved Umag, vremenska napoved za Umag

Poletno vreme Umag privablja tudi številčne motoriste

Vreme Umag se je pošteno prevesilo v poletje, pa čeprav zadnje dni ni ravno rožnato. Morje se je nekoliko otoplilo in sem ter tja že vidimo pogumneže, ki se namakajo v morju. Mestna plaža v Umagu je ob vikendih polna ljudi, ki se nastavlja soncu in koristi lepo vreme v Umagu.

Turistična sezona je že v polnem zagonu. Poleg vikend turistov, v Umag prihajajo tudi že nemški turisti, saj so določeni predeli v Nemčiji že začeli s svojimi poletnimi počitnicami, vreme Umag pa jih zaenkrat solidno služi.

vreme Umag, vreme v Umagu, Umag vreme, vremenska napoved Umag, vremenska napoved za Umag

Poletno vreme Umag privablja vedno več turistov, zaradi katerih se je turistična sezona v Umagu že začela

Ne glede na vreme Umag pa je nekaj jasno… ni važno kakšna je vremenska napoved, v Umagu je vedno pravi čas, da se spočijemo od norije našega vsakdana. Vreme Umag, pa čeprav zadnje dni ni ravno pretirano vroče, je sedaj pravzaprav fantastično za razne športne aktivnosti na prostem, kot je tek, kolesarjenje, hoja…. Poleg tega pa so vrtovi polni cvetočih dreves in drugih rastlin, med katerimi omamno diši tudi sivka.

vreme Umag, vreme v Umagu, Umag vreme, vremenska napoved Umag, vremenska napoved za Umag

Poletno vreme Umag je obudilo tudi sivko, ki je že v polnem razcvetu