Hoteli

Hoteli Umag vas pričakujejo s svojo urejenostjo in odličnim osebjem, ki bo skrbelo, da bo vaš dopust v Umagu in okolici potekal brez zapletov. Izberite si enega med kakovostnimi Hoteli Umag, ki bo zadovoljil vaše potrebe in poskrbel za čudovit oddih v mestu Umag.

Hoteli Umag
Hoteli Umag- Umag in okolica

Mesto ter Hoteli Umag Umag je sicer da res eden izmed večjih turističnih krajev na Hrvaškem in ga tako letno obišče mnogo ljudi a še vedno boste na njem lahko preživeli predvsem zelo prijeten ter miren dopust, ki se ga boste še dolgo spominjali. Hoteli Umag v samem središču mesta vam bodo razkrili, da je Umag lep že sam po sebi. Mesto Umag ima namreč bogato in pestro zgodovino in s tem kar nekaj znamenitosti. Stari del mesta Umag, ki je zelo slikovit in tako za turiste tudi nadvse zanimiv, se nahaja na manjšem polotoku, ki se vije globlje v notranjost. Umag je znan predvsem po odličnih vinih in dobri hrani, kar boste zagotovo spoznali med bivanjem v Umagu. Tisti, ki boste svoje počitnice preživeli v hotelu, boste kulinariko Umaga še lažje spoznali. Hoteli Umag bodo namreč poskrbeli za prave kulinarične užitke!

Umag vam nudi pestro izbiro odličnih hotelov! Umag hoteli vam bodo zagotovili več kot odlično bivanje. Veliko hotelov ponuja tudi Wellness storitve ter animacije. Hoteli Umag so prava odločitev za vaš dopust!

Če ste za počitnice izbirali in izbrali med hoteli Umago, nikar ne spreglejte staro mestno jedro Umaga, ki leži na polotoku in mu slikovitost delajo ozke kamnite uličice, polne s pravim poletnim in dopustniškim ozračjem!

Hoteli Umag vam bodo ob nastanitvi ponudili tudi izjemno izbiro zelo kvalitetnih vin, katere pridelujejo v bližnjih vinogradih. Okolica mesta Umag je namreč gosto poseljena tudi z vinogradi, kjer je dobro vino doma – prevladuje malvazija!

Tudi hrana, katero vam ponujajo hoteli Umag je več kot odlična saj imate na izbiro okusne tradicionalne jedi, tipične za mesto Umag in Istro.

Hoteli Umag in njihova ponudba vin

Umag si je svojo slavo zagotovil ravno z izjemnimi in sedaj že po celem svetu znanimi vini, ki so tako rekoč glavna značilnost celega mesta. Umag se namreč lahko pohvali z veliko vinogradov in vinskimi kletmi, kjer se prideluje odlično vino. Nekateri vinogradi so stari tudi po več sto let in so tako še veliko bolj cenjeni med pravimi poznavalci vina. Če ste tudi sami med njimi, je mesto Umag in okolica zagotovo najboljša izbira za vas, saj vam bodo med drugim že sami hoteli Umag zagotovili najboljšo izbiro domačih vin in vam predstavili širok spekter okusov, ki jih pridelujejo vinogradniki iz Umaga in okolice. Nekateri hoteli Umag vam v dodatni ponudbi nudijo tudi voden izlet v najbolj znane in cenjene vinske kleti, ki jih v Umagu in okolici ne manjka! Hoteli Umag bodo poskrbeli za vas, zato jih preizkusite čimprej!